1. Cnc - Wikipedia

    CNC Turning ... e kontrolluara numerikisht CNC makin q ka revolucionarizuar procesin e projektimit. ... N sistemet moderne CNC,n fund t fundit komponenti i dizenjuar sht shum e p rdorur. ... p rmjet nj procesi postimi, dhe pastaj t ngarkuar n makinat CNC p r prodhim. Ndonj komponenti t ve ant mund t k rkojn p